AdminNECO ..:: PATRON ::..
Mesaj Sayısı : 943 Kayıt tarihi : 24/11/10 Yaş : 53 Nerden : ALMANYA
| Konu: Askerin Istekleri 4 Seri Album Erdal Plak(Anonslu,Siirli,Arabesk) Perş. Ara. 09, 2010 4:56 am | |
| Askerin Istekleri 4 Album'den Ølusmaktadir. Bu Albumleri Askerligini Yapanda Yapmayanda Ve Su Anda Askerligi Yapmakta Ølan Tum Herkesin Arsivinde Ølmasi Gereken Albumlerdir.. Not Konunun Sonunda Toplu Sekilde Tek Link Halinde Indirebilirsiniz. [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Askerin Istekleri - 1.... 00 - Açılış01 - CanaN SabaH - AramızdA BiR SıR VaR02 - AtillA KayA - YıkılmışıM BeN03 - GülgüN HoşseS - HatırasI VaR04 - FigeN ÖzgüzeL - AnaM Yokkİ05 - SürpriZ - BendE ÖzlediM06 - SongüL - MevlaM ÇoK DerT VermiŞ07 - MetiN OnuR - MüjdeleR OlsuN08 - ErcaN TurguT - SevmeK AcıdıR09 - HakkI BuluT - TerK EttiğiN GündeN Berİ10 - SürpriZ - DağlaR DağlaR11 - CoşkuN SabaH - Potborİ [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Askerin Istekleri - 2.... 01 - Coskun Sabah - Yuregime Gomdum Seni02 - Ibrahim Tatlises - Fesupanallah03 - Efkariye - Gurbet04 - Feridun Bagriyanik - Elvada Mutluluk05 - Ali Seven - Bu Ayrilik06 - Ask Gemisinden - Anilar07 - Ismet Bayraktar - Agla Sevgilim08 - Canan Sabah - Gecmiyor Gunler09 - Atilla Kaya - Vefasiz Kadin10 - Kadir Sezer - Samanyolu11 - Ferdi Tayfur - Postacilar12 - Muslum Gurses - Gurbetteki Sevgilim13 - Safiye Bulut - Alisirim [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Askerin Istekleri - 3 A - Bölümü: Devran Caglar - Hatirim IcinMüslüm Gürses- Aksam Olur Gizli Gizli AglarimYunus Bülbül- AskerlikCanan Sabah - Safak TürküsüPerihan Savas - Aglarim BenCeylan - Neselisin B - Bölümü: Kamuran Akkor - Allahim Sen BilirsinGüler Isik - YalnizimVijdan Arikan - Nazar DegerKibariye - Kalbini Calipta GittinGülay Dogan - GecelerBizim Asker [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Askerin İstekleri - 4 (Erdal Plak) A-KISMI 1-Çalıpda gittin ( Kibariye )2-Bir daha söyle ( Nejat Alp )3-Acımasız dünya ( G - Doğan )4-Gel Bir Tanem ( B - Çaçan )5-Vur patlasın ( Uğur Bayar )6-Aldırma gönül ( Canan Sabah ) B-KISMI 1-Yağmurun Sesine Bak ( İ - Tatlıses )2-Sevda yüklü kervanlar ( Ceylan )3-Sanmaki yaşıyorum ( R - Şanlı )4-Gurbet ( C - Karabey )5-Çekilin Başımdan ( Emrah )6-Aramızda Bir Sır Vardı ( H - Bulut )7-Senden Öğrendim ( F - Çınar ) [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|