AdminNECO ..:: PATRON ::..
Mesaj Sayısı : 943 Kayıt tarihi : 24/11/10 Yaş : 53 Nerden : ALMANYA
| Konu: Kırşehır İç Anadolu Davul Zurna Havaları ( 6 CD ) C.tesi Ara. 18, 2010 1:04 am | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Kırşehır İç Anadolu Davul Zurna Havaları ( 6 CD )
Davul Zurna - Allah Verdi Haydar Barın
Davul Zurna - Ağ Gelin Davul Zurna - Aman Adanalı Davul Zurna - Giden Ay Tutulur Mu Davul Zurna - Nurim Sağ Mıdır Davul Zurna - Su Gelir Millendirir & Allı Turnam Davul Zurna - Ağırlama Davul Zurna - Çayırda Buldum Seni Davul Zurna - Hacı Bey Davul Zurna - Salla & Kezban Yenge Davul Zurna - Vay Beni
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Kirsehir abdallari davul zurna
davul_zurna_1 davul_zurna_2 TamMuhabbet-GerizlerBasi TamMuhabbet-Gordunmu-Usta TamMuhabbet-HaBabamHa TamMuhabbet-KarahisarKalesi TamMuhabbet-Menekse-GencOsman TamMuhabbet-Morkoyun TamMuhabbet-Muhabbet TamMuhabbet-TelliTurnam
Sinan İçten & Şenol Taştan - Davul Zurna
Davul Zurna - Halay Havası 1 Davul Zurna - Halay Havası 2 Davul Zurna - Halay Havası 3 Davul Zurna - Oyun Havası
Aşık Keremler Davul Zurna
Davul Zurna - Sinem Ateşlere Yandı Gidiyor Davul Zurna - Zurna Taksim Davul Zurna - Uzaktır Yollarım Davul Zurna - Yıldız Diğer Parçalar Track Şeklinde İsimsiz.
Keskin Davul Zurna Ekibi
Çökertme Gömdüm Oğul Karahisar Kalesi Kostak Telli Turnam Yıldız Gördün Mü BeN Öldüm Halay Kesik Çayır Tek Tek Basar Yine Bir Hal Oldu Zeybek Havası
Kaman Davul Zurna Ekibi
Kaman Davul Zurna Ekibi - Atım Arap & Salla Kaman Davul Zurna Ekibi - Misket Kaman Davul Zurna Ekibi - Dut Ağacı & Tiridine Bandım Kaman Davul Zurna Ekibi - Naim Gelir & Caney Caney & Lorke Kaman Davul Zurna Ekibi - Kostak Kaman Davul Zurna Ekibi - Delalım Kaman Davul Zurna Ekibi - Mavilim & Genç Osman Kaman Davul Zurna Ekibi - Süpürgesi Yoncadan Kaman Davul Zurna Ekibi - Şeker Oğlan Kaman Davul Zurna Ekibi - Çekirge Kaman Davul Zurna Ekibi - Harmana Serdiler Kaman Davul Zurna Ekibi - Ağ Gelin Kaman Davul Zurna Ekibi - Kınayı Getir & Yüksek Yüksek Tepelere Kaman Davul Zurna Ekibi - Çiftetelli
| |
|