AdminNECO ..:: PATRON ::..
Mesaj Sayısı : 943 Kayıt tarihi : 24/11/10 Yaş : 53 Nerden : ALMANYA
| Konu: Lara Full Albümleri Çarş. Şub. 02, 2011 2:42 am | |
| Lara Full Albümleri indir Alternatif [b]Lara - Işık 2003 FuLL Albüm indir [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Lara - 01-Allah Versin Lara - 02-Ağla Lara - 03-Dilekler Tuttum Lara - 04-Uzaklardasın Lara - 05-İstanbul Lara - 06-Yüreğimde Sen varsın Lara - 07-Işık Lara - 08-Sana Susuzum Lara - 09-Sensiz Olmaz Lara - 10-Sabret Hotfile [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Alternatif [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ------------------------------------------------------------ Lara - Adam Gibi adam 2005 Full Albüm indir [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] 01 Adam Gibi Adam 02 Katmer Katmer 03 Tövbekar 04 Aşk 05 Dans Et (Vazgeçemem) 06 Senden Sevgili Olmaz 07 Kahretsin 08 Ada Sahillerinde Bekliyorum 09 Oh Olsun 10 Unut 11 Hadi Bana Eyvallah 12 Zararı Var (Anlamı Var) 13 Yaz Arkadaş 14 Sonbahar Rüzgarı Hotfile [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Alternatif [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ------------------------------------------------------------ Lara - Yadigar 2008 FuLL Albüm indir [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Lara - 01.Kabahat Lara - 02.Yanık Izi Lara - 03.Sen Mutlu Ol Lara - 04.Senin Eserin Lara - 05.Yadigar (Akustik Versiyon) Lara - 06.İhanet Bekçisi Lara - 07.Yadigar Lara - 08.Güvenmiyorum Lara - 09.Hor Görme Garibi Lara - 10.Hor Görme Garibi (Remix) Hotfile [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Alternatif [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ------------------------------------------------------------ Lara - Yolla 2010 FuLL ALbüm indir [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] 1. Yolla Söz: Aşkın Tuna Müzik: Lara 2. Aşka Veda Söz: Aşkın Tuna Müzik: Erhan Bayrak - Lara 3. Son Durak Söz: Murat Güneş Müzik: Gürcü Halk Ezgisi 4. Bilmece Söz & Müzik: Murat Güneş Hotfile [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Alternatif [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] [/b][/b] | |
|