AdminNECO ..:: PATRON ::..
Mesaj Sayısı : 943 Kayıt tarihi : 24/11/10 Yaş : 53 Nerden : ALMANYA
| Konu: Full Damar l Tek Link l 6 Albüm l Perş. Mart 10, 2011 1:55 am | |
| Hep Damar Full Damar l Tek Link l 6 Albüm l [b]Hep Damar Full Damar ALbüm 1[/b] Baskal - Gayri Dayanamam Levet Öten - Gönül Dagi Ömer Sahin - Leyli Leyli Hakan Bozdag - Zalim Gurbet Mehmet Kayik - Kaldi Yarina (Pilot kayit) Ismail Kacmaz - Sen Olmayinca Taner Olgun - Hastaneye Yatinca Sazci Ferdi - Geceler Mehmet Eglen - Dünyami Karartdin Cengiz Poyraz - Ben Unutamadim Seni [b]Hep Damar Full Damar ALbüm 2[/b] Baskentli Kara Murat - Kirgin Gönlüm Savas Yildiray - Allah Korkusu Emir Bozdogan - Ayrilmakmi Gerekirdi Mehmet Kayik - Kaldi Yarina (Album Version) Mechul Sanatci - Sakin Bana Dokunma Coskun Direk - Lanet Olsun Kiya - Vicdansiz Mamakli Musa - Sevin Böyle Taner Olgun - Sabaha kadar Güdüllü Ergün - Gelin Eyledim [b]Hep Damar Full Damar ALbüm 3[/b] Mehmet Kilic - Ayrildik Sinan Saydam - Gönül Dagi Erdal Merdan - Dayanamirem Engin Cavdar - Yükselem Derdimi Halil Erkal - Beyaz Gelinlik Anonim - Kendim Ettim Halit Arapoglu - Sabah oldu Aysem Ersoy Savas - Kaderim Kader Olsaydi Emir Bozbogan - Hele Nenni Ankarali Karamurat - Usandim [b]Hep Damar Full Damar ALbüm 4[/b] Fuat Özok - Al Yazmali Mustafa Lal - Dost Kaldimi Orhan Ölmez - Kurusa Fidanim Güler Isik - Ele Eyvah Tunay Cöke - Bi Care Gönül Murat Karaca - Yar Yanimda Olmayinca Ersoy Savas - Eminem Dursun Aktürk - Sensiz Yasiyorum Sanma Ankarali Namik - Atek's Mix Asik Gülfani - Olsunda Gör [b]Hep Damar Full Damar ALbüm 5[/b] Dursun Aktürk- Sensiz Yasiyorum Sanma Besim Bal - Yagma Yagmur Ahmet Tuncer - Sana Olan Sendamdadir Emir Bozdogan - Insallah Ali Osman Sahin - Degme Doktor Murat Can - Yaram Cok Derin Ersoy Savas - Kaldi Yarina Ankarali Namik - Kafam Bozuk Bülent Gökce - Gittigin O Yollar Ali Yildiz - Bu Kadin Neden Agliyor [b]Hep Damar Full Damar ALbüm 6[/b] Neset Celebi - Bizim Elller Murat Karaca - Gönül Dagima Ismail Kacmaz - Beyaz Giyme Besim Bal - Nazli Nazli Kadir Demirtas - Hele Nenni Ali Manaz - Git Güle Güle Hakan Akgun - Zorunami Gitti Unal Kaya - Aklimdan Cikmiyon DJ Volkan Uygurtas - Sildim Seni Kalbimden Ali Osman Sahin - Gel Dostum Icelim
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
| |
|