AdminNECO ..:: PATRON ::..
Mesaj Sayısı : 943 Kayıt tarihi : 24/11/10 Yaş : 53 Nerden : ALMANYA
| Konu: Show Radyo - İlk 40 Listesi [24 Mart 2011] Cuma Mart 25, 2011 2:05 am | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Sıla - Oluruna Bırak Demet Akalın - Olacak Olacak Funda Arar - Sen ve Ben Tarkan - Acımayacak Gökhan Özen - Sitemkar Murat Dalkılıç - Merhaba Merhaba Ziynet Sali - Bize Yeter Mustafa Ceceli & Elvan Günaydın - Eksik Nilüfer & Şebnem Ferah - Erkekler Ağlamaz Yonca Lodi - Milat Deniz Seki - Suya Hapsettim Gripin - Sen Gidiyorsun Özgün - Toz Hande Yener - Çöp Aşkın Nur Yengi - Öpeyim Geçsin Gökhan Tepe - Birkaç Beden Önce Ferhat Göçer - Bunları Boşver Yusuf Güney - Unut Onu Kalbim Özlem Tekin - Sen Anla Sertab Erener - İstanbul Mustafa Ceceli - Yağmur Ağlıyor Toygar Işıklı - Gönlüm Göçebe Emre Aydın - Hoşçakal Serdar Ortaç - Haksızlık Zeynep Dizdar - Bir Çocuk Sevdim Mor ve Ötesi - Sor Ebru Gündeş - Beyaz Gülşen - Dillere Düşeceğiz Kenan Doğulu - En Kıymetlim Petek Dinçöz - Yalanı Boşver Meyra - Aşklayalım Ümit Sayın & Tarkan - Gitme Fatih Erkoç - Yanında Her Kimse Emre Altuğ - Sev Diyemem Kayahan - 365 Gün Candan Erçetin - Git Sezen Aksu - Kaybolan Yıllar Gülçin - Ara Ara Tan - Barbie Bebek Gökhan Türkmen - Bir Öykü [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|