AdminNECO ..:: PATRON ::..
Mesaj Sayısı : 943 Kayıt tarihi : 24/11/10 Yaş : 53 Nerden : ALMANYA
| Konu: Joy Türk İle Aşkı Hisset Albümleri Paz Mayıs 15, 2011 3:01 am | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Albüm İçeriği Belki Bir Gün Özlersin / Emre Aydın Söz: Emre Aydın Müzik: Emre Aydın, Yusuf Torun Kelepçeyim Ben Sana / Funda Arar Söz: Neşe Şen Müzik: Richard Hamer Dön Bana / Cem Özkan Söz & Müzik: Cem Özkan Seni Kimler Aldı / Sezen Aksu Söz & Müzik: Sezen Aksu Olur Ya / Kıraç Söz & Müzik: Kıraç Saklanma / Yonca Lodi Söz: Aysel Gürel Müzik: Febyo Taşel Sen Ağlama / Badem Söz: Barış Bahçeci, Mustafa Kemal Öztürk Nüzik: Mustafa Kemal Öztürk Oysa / Sertab Erener Söz & Müzik: Fikret Kızılok Nerdesin / Gece Yolcuları Söz & Müzik: Uğur Aslantürkoğlu Neyin Var Bugün / Nil Karaibrahimgil Söz & Müzik: Nil Karaibrahimgil Hiç Gelme Gideceksen / Gripin Söz: Murat Başdoğan, S.Birol Namoğlu, Haluk Kuruosman Müzik: Murat Başdoğan, S.Birol Namoğlu Amacım Yok / Zeynep Casalini Söz & Müzik: Sinan Akçıl Aheste / Bertuğ Cemil Söz & Müzik: Bertuğ Cemil Çok Kötü Şeyler / Göksel Söz & Müzik: Göksel Demirpençe Güller Soldu / Nilgül Söz & Müzik: Nilgül Ben Iyiyim / Ümit Sayın Söz & Müzik: Ümit Sayın Git Gidebilirsen / Müfide Inselel Söz & Müzik: Müfide Inselel Dün Gece / Dört X Dört Söz & Müzik: Deniz Tuzcuoğlu Elimde Değil / Vega Söz & Müzik: Deniz Özbey, Turgut Akyüz [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Albüm İçeriği Bengü Özetle Ben Aşığım Funda Arar Yak Gel Göksel İnanmam Meyra Ağladın Ya Murat Boz Özledim Nazlı İnce İnce Özgün Mühür Sezen Aksu Pardon Tuğba Özerk Gidesim Geldi Yalın Ki Sen Uploadstation [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Wupload [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Uploaded.to [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Turbobit [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|