AdminNECO ..:: PATRON ::..
Mesaj Sayısı : 943 Kayıt tarihi : 24/11/10 Yaş : 53 Nerden : ALMANYA
| Konu: Dev Slow Arşivi Çarş. Ekim 12, 2011 10:02 pm | |
| affetmedim kendimi ahmet aslan Tanimadigim Ten Ahmet Kaya - Agladikca Ahmet Kaya - Hani Benim Gencligim Ahmet Kaya - Kum gibi ahmet kaya Oyle Bir Yerdeyim Ki ahmet kaya Safak Turkusu ahmet kaya Yasamadin Sen akın suskun yüreğim Alex Aşk Senin Adın Alpay - Dağların Arkasında Yar alpay eylülde Gel alpay gitme As - Gitme Dur asef Yalnız Gitme Asfalt Dünya Beni Severmis O Aslı Güngör-Kalp Kalbe Karşı Aslı Kördüğüm Aslı Tüm Şehir Ağladı Asya Beni Aldattın Asya Gittin Gideli Asya Pişmanım aşkın nur yengi allah şahit Aci Hayat - Beyaz Gülüm Acilara Tutunmak [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] En güzel en özel en duygusal slow şarkı serisi..Keyifli dinlemeler.. bendeniz-gönül yareler içinde Burcu Güneş-biz aşkı meleklerden çaldık Candan erçetin - Arada Bir celik-veda etmem ben bu aska çamur-hara Demir Demirkan - Ruzgar Dogus - Ben sensiz ne yaparim Dogus & Hilal Cebeci - Uzulursun Edip Akbayram Aldirma gonul Ege - Yaz Aşkım hande yener Bir Iz Gerek intizar - Sensiz Olamam Kizilirmak - yüreğimden ezgiler reha canımın içi Sertap Erener - Vur Yuregim sezen aksu_git soner arıca - beni bırakma Teoman -Arkadaşımın Aşkısın Yasar Kurt - Korkuyorum Anne Yücel Arzen & Devrim Gürenç - İki Alyans Zeki Müren - Ben Seni Unutmak İçin Sevmedim zülfü livaneli gözlerin Aci Hayat - Beyaz Gülüm Ayna - severek ayrılanlar Ayna anlatmalıymış meğer Barış Manço- Unutamadim [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Acilara Tutunmak Ayna ölünce sevenezsem seni bora öztoprak seni seviyorum Candan Ercetin - Soz Vermistin Celik-Bu Kalp Seni Unutur mu Cem Karaca - Sende Başını alıp Gitme DeliYurek - Durmuyor Del Yüregim Düş Sokagi Sakinleri - Kanrevan Icindeyim Efkan - Vakitsiz Sonbahar Emel Muftuoglu - Korkuyorum emre altuğ bana sor ercan aydın unutamam seni Eylem Aktaş - Zor Yıllar ezginin gunlugu - Ask Bitti Fatih Erkoc - Elveda Tatlim fd Buralardan Gitme Fedon - Aşığınım Fırtına Dizi Muzigi gece yolcuları Ölüm de Var Gokhan Turkmen - Buyuk Insan gökhan kırdar - yiğidin harcı zulüm Gripin & Emre aydın - Sensiz Istanbul'a Dusmanim grup yorum uğurlama gülben ergen küt küt Hakki Bulut Aglama kucugum haluk levent mülteci sezen aksu ikinci bahar [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|