AdminNECO ..:: PATRON ::..
Mesaj Sayısı : 943 Kayıt tarihi : 24/11/10 Yaş : 53 Nerden : ALMANYA
| Konu: türk sanat muziginden secmeler Perş. Ara. 02, 2010 9:35 pm | |
| DOSYADA BULUNAN TÜRK SANAT MÜZİĞİ MAKAMLARI VE ŞARKILARI TOPLAM 35 ŞARKI / 13 MAKAM
ACEMKÜRDi - FiKRiMiN iNCE GÜLÜ ACEMKÜRDi - BiR VEFASIZ YÖRE DÜSTÜM ACEMASiRAN - GAM CEKME GÜZEL ACEMASiRAN - GEL EY DENiZiN NAZLI KIZI DARUS SIFA - Track01!!s HICAZ - gönlümün şarkısını gözlerinde okurum HICAZ - gönül yarasından acı duyanlar HiCAZKAR - ÇÖZMEK ELiMDE DEGiL HiCAZKAR - SON ASKIMI CANLANDIRAN HÜZZAM - AKASYALAR ACARKEN HÜZZAM - ÖMRÜM SENi SEVMEKLE KARCiGAR - BiR GÜN GELECEK SEN DE KARCiGAR - O AHU BAKISLARA KÜRDiLi HiCAZKAR - BAGA GiRDiM KAMISA KÜRDiLi HiCAZKAR - GÜNESiN BATTIGI YERE nihavent - Güller ne hoştur renkler ne ince nihavent - Güzel bir göz beni attı bu derin sevdaya nihavent - Kimseye etmem şikayet ağlarım ben halime nihavent - Mümkünmü unutmak güzelim neydi o akşam RAST - DARILDIN MI GÜLÜM BANA RAST - SENi ANDIM YiNE KALBiMDE segah - Ayrılık yaman kelime segah - Bir rüzgardır gelir geçer sanmıştım segah - Dönülmez akşamın ufkundayız segah - Gel gitme kalmasın gözüm yollarda USSAK - BU AKSAM GÜN BATARKEN GEL USSAK - GAMZEDEYiM DEVA BULMAM USSAK - GELMEDiN BiR KEREDEN USSAK - GÖNÜL SARKILARI USSAK - HER MEVSiM iÇiMDEN GELiR GEÇERSiN TSM - Tas Plaktan Günümüze Altin Nagmeler 19 - Aksam Oldu Hüzünlendim TSM - Tas Plaktan Günümüze Altin Nagmeler 19 - At Kadehi Elinden TSM - Tas Plaktan Günümüze Altin Nagmeler 19 - Elveda Meyhaneci TSM - Tas Plaktan Günümüze Altin Nagmeler 19 - Hani Söz Vermistin Bana TSM - Tas Plaktan Günümüze Altin Nagmeler 19 - Saza Niye Gelmedin
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
DeliRüzgar Onursal Üye
| Konu: Geri: türk sanat muziginden secmeler Salı Ara. 07, 2010 6:06 am | |
| artik yaslandik böyle agir sarkilar gider arada sirada | |
|
AdminNECO ..:: PATRON ::..
Mesaj Sayısı : 943 Kayıt tarihi : 24/11/10 Yaş : 53 Nerden : ALMANYA
| |