AdminNECO ..:: PATRON ::..
Mesaj Sayısı : 943 Kayıt tarihi : 24/11/10 Yaş : 53 Nerden : ALMANYA
| Konu: Secme Turku Albumleri Ptsi Ara. 26, 2011 11:02 pm | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] 01-Dogmus Gibiyim (Deyis). 02-Muharrem Temiz - Bir Garip Bülbülüm. 03-Grup Cig daglar atamadim sevdami. 04-Metin Yilmaz - Agit - Etek Sari. 05-Gül KardeslerZava. 06-Ergün Efe - Daglar Oy. 07-Sabahinan Eser . 08-Erkan Ogur & Fuat Saka - Seher yeli. 09-Seher Dilovan - Seher Yeli Nazli Yare. 10-Kulaksizda Kuyu. 11-Bugun de Gunlerden. 12-Sabahat Akkiraz - ses verin sesime daglar(1). 13-Hos geldin. 14-Gokyuzunde Boluk Boluk Durnalar. 15-Serpil Alacayir - Devrialemde. 16-Halimi Arzettim Daglara Dasa. 17-Coban Ali - Benim Kitabimda Adam Satilmaz. 18-Simdi Aglar Daglar. 19-GÜLAY - kiymetim. 20-Mahsun Kirmizigul - Su garip halimden. 21-Erzurum Carsi Pazar. 22-Yol Güzellesir. 23-Grup Silam - Ey Delal. 24-Pinar Sag - Amanin Yalel. 25-Fatih Kisaparmak - Yarali turnam. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] 01-Abidin Biter - Yürekte Kalsin. 02-Musa Eroglu - Bir Nefes Anadolu - Bendeki Yaralar Turludur. 03-Medet Erdal erzincan. 04-Sevda Gül - Akkusun Gürgenleri. 05-Ezel Katipleri Tahrir Edince. 06-Mahpushane Turkuleri - Mahpushane Icinde Yaniyor Gazlar 07-Hem Okudum Hem Yazdim. 08-Neset Ertas - Neredesin Sen 09-Tekin Karabey - Kar Yagardi Erzurumn 10-Halimiz Ahvalimiz - Bugun De Gunlerden Cumadir Cuma. 11-TANER_OLGUN_SESE_VERIN_SESI. 12-Çigdem Elmas - Derdi Güzel. 13-Orhan Hakalmaz - Hapishanelere Gunes Dogmuyor. 14-Ne zaman. 15-Kislalar Doldu Bugün Bir Çift Turna Gordüm. 16-Yusufmeral Konya Karaman. 17-Kislalar Doldu Bugün. 18-Selda Bagcan - DostumDostum. 19-Fatih kisaparmak-Hastahane önu. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] 01-Abidin Biter - Bir Kendin Bilmeze. 02-Serif Kayran - Yolundayam. 03-Hic Dogma Bebek. 04-Burhan cacan - Ayrilik Zor. 05-Musa Eroglu - Bir Nefes Anadolu - Dagi Tasi Yandirir. 06-Coban Ali - Benim Omrum. 07-Alaydimelinelime. 08-Zara - aksineyevardim. 09-Erisin Daglarin Kari- Erdal Erzincan,Tolga Sag,Yilmaz Celik. 10-Kinifir-Hüseyin Turan. 11-Cibiklulesin. 12-DESTANLASAN TURKULER - CALIN DAVULLARI. 13-Hekimoglu turkusu. 14-Yildiz Cam - Zalim Poyraz. 15-Ah Edip Aglamak Bana Mi Düstü. 16-Seher Vakti Caldim Yarin Kapisini ( Sevda Alpay ). 17-Daglar Daglar. 18-Kardes türküler - mavinin türküsü. 19-Ben Felegi Gördüm. 20-Mazlum Cimen - Yarim Icin Ölüyorum. 21-Harman yeri. 22-Canim nerede deseler. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] 01-Aglatan Turkuler Ayin Isigi. 02-Pinar Top Pirim Pirsultan. 03-Felek Utansin. 04-MEKTUP_DERKEN. 05-Tutam Yar Elinden Tutam. 06-Esme DeLi Rüzgar. 07-Yarim yarim. 08-Maden Yagi-Hüseyin Turan. 09-Fazilet. 10-Sarili Yazma. 11-Müdür Beyin Yesil Kürkü. 12-BIR GUN. 13-Yildiz Cam - Hastane Önünde Incir Agaci. 14-Gel Benim Gelin Yarim. 15-Sümer Ezgü - Çubuk Belli. 16-Niçin Aglamayim. 17-Dersini Almis Ediyor Ezber. 18-Sunayi Deli Gönül. 19-Mercan Daglari. 20-Zara - Su Karsiki Dagda Kar Var. 21-Bu Benim Derdimi Dil Tarif Edemez. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] 01-Denizin Dibinde Hatçem. 02-Seller Gibi. 03-Esat Kabakli- Sevda. 04-Musa Eroglu - Gelmez yola gidiyorum. 05-Egin Türküsü. 06-Silanin Hasreti. 07-Erzurum Daglari. 08-Gülsen Kutlu - Bizim Eller. 09-Seherde Bir Baga Girdim. 10-Aysun Gultekin - Sira sira bademler. 11-Sögüdün Erenleri. 12-Gülsen Kutlu - Durnam. 13-AYR L. 14-Nazli Yare (Atilla Meric). 15-Baris Türküsü(Cehalet). 16-Esref. 17-GüzeL Ne GüzeL oLmussun. 18-Zalimsin. 19-Gül Yüzün Dönme Benden. 20-Bir Dost. 21-Su Daglar. 22-Gülsen Kutlu - Gelin Eyledim. 23-NASIP OLSA. 24-Degirmen Basinda. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|