AdminNECO ..:: PATRON ::..
Mesaj Sayısı : 943 Kayıt tarihi : 24/11/10 Yaş : 53 Nerden : ALMANYA
| Konu: Güllü FuLL ALbümleri Çarş. Şub. 02, 2011 2:48 am | |
| Güllü FuLL ALbümleriGüllü Tüm FuLL ALbümleri indir Güllü - Oyuncak Gibi - 1994 full albüm indir [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] 01 - Vurda Öyle Git 02 - Kopamam Senden 03 - Gülüm Var 04 - Zalim 05 - Sabah Olmadan 06 - Kasimpasali 07 - Oyuncak Gibi 08 - Doyamadim 09 - Ödüm Kopuyor 10 - Mest Oldum 11 - Senin Olmaya Geldim 12 - Kime Asiksin İndir [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ------------------------------------------------ Güllü - Yalan Sevgiler - 1995 full albüm indir [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] 01 - Benim Vicdanim Rahat 02 - Sevgiye Yenildim 03 - Acimiyorsan 04 - Zor Degil 05 - Yalan Sevgiler 06 - Balikesir Bandirma 07 - Kaybolan Ask 08 - Canim Yarim 09 - Yemin Ederim 10 - Sakasi Bile Kötü 11 - Her Seyim Oldun 12 - Deli Gibi Sevdim İndir [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ------------------------------------------------ Güllü - Değmezmiş Sana - 1996 full albüm indir [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Güllü - Benim Kaynanam Güllü - Bir Yil Verdik Güllü - Can Misali Güllü - Degmezmis Sana Güllü - Duyanlara Duymayanlara Güllü - Evin Önü Laleli Güllü - Güllerin Acsin Güllü - Gülüsüne Yandim Güllü - Hadi Kucaklasana Güllü - Sevsene Beni Güllü - Ögrettin Bana Güllü - Üzülme İndir [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ------------------------------------------------ Güllü - Kırılırım - 1998 full albüm indir [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Güllü - Aklimi Kaçiracagim Güllü - Askina Kurban Güllü - Bir Sevgi Borcun Var Güllü - Birakip Gitme Güllü - Devran Senin Güllü - Gittin Güllü - Hatiralar Ceza Vermezmi Güllü - Kirilirim Güllü - Nesem Yok Annem Güllü - Of Allahim Of Güllü - Seni Gidi Güllü - Seni Sevmeyen Ölsün İndir [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ------------------------------------------------ Güllü - Ve Ben - 2002 full albüm indir [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] 01 - Zulüm 02 - Rezil Ederim 03 - Ve Ben 04 - Varsa Cesaretin 05 - Cildiracagim 05 - Özleyis 07 - Yar Sürmeli 08 - Seni Cok Sevdim 09 - Derdin Ne 10 - Senin Olsun 11 - Gölgelerimiz 12 - Haylazim İndir [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ------------------------------------------------ Güllü - Zalim Yar - 2003 full albüm indir [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] 01 - Sevdigim 02 - Hayata Küsmedim 03 - Iki Yakan Bir Olmasin 04 - Bile Bile 05 - Aglamam Ondan 06 - Para Para Papara 07 - Zalim Yar 08 - Adam Gibi Sev Beni 09 - Dur 10 - Gözümün Nuru 11 - Alisamam İndir [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ------------------------------------------------ Güllü - Hayatımın Yanlışı - 2004 full albüm indir [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] 01 - Gözlerine Bakamiyacagim 02 - Asigim 03 - Hakkini Helal Et 04 - Çek Git 05 - Bosa Bosa 06 - Unuttum Iste 07 - Yeminler Olsun 08 - Param Yok Gelemedim 09 - Hayatimin Yanlisi 10 - Sen Yoksun Ya 11 - Ben Kazandim Sen Kaybettin İndir [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ------------------------------------------------ Keyifle Dinleyiniz... ------------------------------------------------ | |
|