AdminNECO ..:: PATRON ::..
Mesaj Sayısı : 943 Kayıt tarihi : 24/11/10 Yaş : 53 Nerden : ALMANYA
| Konu: İbrahim Tatlıses - En Sevilen Sarkıları [ 40 Parca-Özel Albüm ] Çarş. Mart 16, 2011 8:13 am | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] İbrahim Tatlıses - En Sevilen Sarkıları [ 40 Parca-Özel Albüm ] Albüm İçeriği 1-İbrahim Tatlıses - Ağlıyorum Kahrımdan 2-İbrahim Tatlıses - Allahım Neydi Günahım 3-İbrahim Tatlıses - Başı Belalım 4-İbrahim Tatlıses - Ben İnsan Değilmiyim 5-İbrahim Tatlıses - Benim Hayatım 6-İbrahim Tatlıses - Bırakın Gitsin 7-İbrahim Tatlıses - Bi Tanem 8-İbrahim Tatlıses - Bir Kulum İşte 9-İbrahim Tatlıses - Bir Kulunu Çok Sevdim + Yıkılmışım Ben + Acı Gerçekler 10-İbrahim Tatlıses - Bir Kulunu Çok Sevdim 11-İbrahim Tatlıses - Canım Dediklerim 12-İbrahim Tatlıses - Gideceğim 13-İbrahim Tatlıses - Güneş Doğmuyor 14-İbrahim Tatlıses - Güneş Yarın Doğmayacak 15-İbrahim Tatlıses - Hasret Kaldım 16-İbrahim Tatlıses - Haydi Söyle 17-İbrahim Tatlıses - Her Sevgide Bin Ah Ettim 18-İbrahim Tatlıses - Hesabım Var 19-İbrahim Tatlıses - İki Gözüm İki Çeşme 20-İbrahim Tatlıses - İsyan Etmek Boşuna 21-İbrahim Tatlıses - İşte Dostlar 22-İbrahim Tatlıses - Leylim Ley (vers. 1) 23-İbrahim Tatlıses - Leylim Ley (vers. 2) 24-İbrahim Tatlıses - Mutlu Ol Yeter 25-İbrahim Tatlıses - Nankör Kedi 26-İbrahim Tatlıses - Ne Faydası Var 27-İbrahim Tatlıses - Odalarda Işıksızım 28-İbrahim Tatlıses - Sarhoş 29-İbrahim Tatlıses - Saygımız Vardır 30-İbrahim Tatlıses - Sen Al Canımı 31-İbrahim Tatlıses - Sensiz Geceler 32-İbrahim Tatlıses - Sevmeyi Dene 33-İbrahim Tatlıses - Sormadın Beni 34-İbrahim Tatlıses - Türlü Türlü 35-İbrahim Tatlıses - Yakamoz 36-İbrahim Tatlıses - Yalan 37-İbrahim Tatlıses - Yalnızım Dostlarım + Felek + Ayşem 38-İbrahim Tatlıses - Yalnızım Dostlarım 39-İbrahim Tatlıses - Yıkılmışım Ben 40-İbrahim Tatlıses - Yorgun
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
upload bana aittir keyifli dinlemeler
| |
|