AdminNECO ..:: PATRON ::..
Mesaj Sayısı : 943 Kayıt tarihi : 24/11/10 Yaş : 53 Nerden : ALMANYA
| Konu: Yaz Ayları İçin Hazırlanmış Özel Albüm ( 25 Parça ) Çarş. Haz. 29, 2011 2:10 am | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Yaza Damgasını Vuracak Olan 25 Şarkı ( 2011 Özel Albüm ) [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] 01-Ajda Pekkan Yakar Gecerim 02-Nazan Öncel-Normal 03-Hadise - Aşk Kaç Beden Giyer 04-Sinan Akçıl ft. Hande Yener - Atma 05-Sezen Aksu - Ayar 06-Gülben Ergen Feat. Mustafa Sandal - Şıkır Şıkır 07-Murat Boz - Aşklarım Büyük Benden 08-Atiye-Budur 09-Demet Akalın - Aşk 10-Ayşe Özyılmazel - Sıfır Makyaj 11-Gülşen - Yeni Biri 12-Teoman - Tek Başına Dans 13- Model - Buzdan Şato 14-Bengü - Aşkım 15-Nil-Hakkinda HerSeyi Duymak Istiyorum 16-Gökhan Tepe - Kırmızı Halı 17-Rafet El Roman - Direniyorum 18- Hande Yener - Bana Anlat 19- Sezen Aksu - Unuttun Mu Beni 20- Özgün - Sadece Arkadaşız 21- Yalın - Anlat Güzel Mi Oralar 22- Sedar Ortaç - Elimle 23- Murat Boz - Hayat Öpücüğü 24- Yonca Lodi - Tenden Tene 25- Volga Tamöz & Murat Dalkılıç & Hepsi - Şık Şık Wupload [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Uploaded.to [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Uploadstation [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|