AdminNECO ..:: PATRON ::..
Mesaj Sayısı : 943 Kayıt tarihi : 24/11/10 Yaş : 53 Nerden : ALMANYA
| Konu: 44 Karisik - Secme Türküler TEK LINK Paz Kas. 28, 2010 1:29 am | |
| türküler -1- (sizin icin sectiklerim)
1.zara-uzun ince bir yoldayım 2.abidin biter-arguvanlım 3.asık veysel-kara toprak 4.musa eroglu-mihriban 5.sibel can-berivan 6.neset ertaş-zahidem 7.ilkay akkaya-mevlam bir cok dert vermiş 8.engin nursani-ya beni de götür ya sende gitme 9.güler duman%özlem özdil-hani yaylam hani ezelim 10.volkan konak-hastahane önünde incir agacı 11.asık mahsuni serif-merdo 12.zara-beyaz giyme toz olur 13.yavuz bingöl-kırmızı gülün adı var 14.türkü-diyar diyar 15.sibel pamuk-leyli leyli 16.neset ertas-gesi bagları 17.zara- kesik cayır 18.ozcan ture%kıvırcık ali-surgun sevdam 19.meltem cumbul-ayrılık atesden bir ok 20.nesil-yüksek yüksek tepelere 21.mustafa özarslan-yarim yarim 22.musa eroglu-gitme turnam 23.sumer ozgü-cökertme 24.sibel pamuk-geceler yarim oldu 25.nuri sesigüzel-karadır kasların 26.türküler ölmedi(anonim)-kınayı getir aney 27.yavuz bingöl-sarı gelin 28.asık veysel-dostlar beni hatırlasın 29.ilkay akkaya-yazımı kışa cevirdin(leyla) 30.ahmet yılmaz-ben melanet hırkasını(haydar haydar) 31.yavuz bingöl-turnalara tutun da gel 32.arzu-kömür gözlüm 33.fatih kısaparmak-neyleyim köşkü 34.arif sag&belkıs akkale-seher yıldızı 35.zara-yüksek yüksek tepelere 36.kıvırvık ali-türküler gül ve sen 37.yavuz bingöl-kırmızı gül demet demet 38.zara-eledim eledim 39.gülay -sen gelmez oldun 40.kazancı bedih-kara tren 41.farih kısaparmak-odam kirec tutmuyor 42.gülay-evvelim sen oldun ahririm sensin(2) 43.ali kırca-kırmızı gül demet demet(2) 44.yavuz bingöl-muhur gozlüm
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
ALTERNATIF LINK
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
| |
|