AdminNECO ..:: PATRON ::..
Mesaj Sayısı : 943 Kayıt tarihi : 24/11/10 Yaş : 53 Nerden : ALMANYA
| Konu: Candan Erçetin - Karışık Albüm (40 Seçme Parça) Ptsi Ekim 31, 2011 7:52 am | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Candan Erçetin - Tüm Sevilen Şarkıları İndir (Karışık Albüm) Hotfile + 2 Alternatif Link [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] 01 - Candan Erçetin - Sensizlik 02 - Candan Erçetin - Bahar 03 - Candan Erçetin - Nar Çiçegim 04 - Candan Erçetin - Elbette 05 - Candan Erçetin - Ağlıyormusun 06 - Candan Erçetin - Bak Bir Varmis Bir Yokmus (C'est Ecrit Dans Le Ciel) 07 - Candan Erçetin - Unut Sevme 08 - Candan Erçetin - Her Aşk Bitermiş 09 - Candan Erçetin - Unutursun 10 - Candan Erçetin - Söz Vermiştin 11 - Candan Erçetin - Dayan 12 - Candan Erçetin - Ada Sahillerinde Bekliyorum 13 - Candan Erçetin - Şehir 14 - Candan Erçetin - Olmaz 15 - Candan Erçetin - Çapkın 16 - Candan Erçetin - Vay Halime 17 - Candan Erçetin - Git 18 - Candan Erçetin - Korkarım 19 - Candan Erçetin - Parçalandım 20 - Candan Erçetin - Gamsız Hayat 21 - Candan Erçetin - Meğer 22 - Candan Erçetin - Özür Dilerim 23 - Candan Erçetin - Onlar Yanlış Biliyor 24 - Candan Erçetin - Sevdim Sevilmedim 25 - Candan Erçetin - Oyalama Artık (Radio Mix) 26 - Candan Erçetin - Kırık Kalpler Durağında 27 - Candan Erçetin - Aşkı Ne Sandın 28 - Candan Erçetin - Telgrafın Tellerine Kuşlarmı Konar 29 - Candan Erçetin - Neden 30 - Candan Erçetin - Gökyüzünde Yalnız Gezen Yıldızlar 31 - Candan Erçetin - Saçma 32 - Candan Erçetin - Kader 33 - Candan Erçetin - Sessiz Gemi (Sans Toi Je Suis Seul) 34 - Candan Erçetin - Melek 35 - Candan Erçetin - Annem 36 - Candan Erçetin - Bir Yangının Külünü 37 - Candan Erçetin - Mühim Değil 38 - Candan Erçetin - Ben Böyleyim 39 - Candan Erçetin - Ben Kimim 40 - Candan Erçetin - Yalan Albüm Candan Erçetin'in En Güzel Şarkılarından Oluşturulmuştur. Keyifli Dinlemeler. Wupload [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Hotfile [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Uploaded.to [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|