AdminNECO ..:: PATRON ::..
Mesaj Sayısı : 943 Kayıt tarihi : 24/11/10 Yaş : 53 Nerden : ALMANYA
| Konu: Seçmece Türküler - Türkü Şöleni - 3 Alternatif Çarş. Haz. 29, 2011 2:00 am | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Seçmece Türküler - Türkü Şöleni - 3 Alternatif Ellerini Çekip Benden Yaz baharım kışa döndü Arif Sağ - Belkıs Akkale - Seher Yıldızı Arif Sağ & Belkıs Akkale - Yol Ver Dağlar Arif Sağ,Belkıs Akkale-Yeşil ördek Asik Mahsuni Serif - Çesmi Siyahım Belkıs Akkale bugün bayram günü!!s Efkan Sesen - Erzurum Daglari Efkan Şeşen - Yüreğim Yangınlarda Fatih kısaparmak - Türkü gözlüm Ferhat Göçer - Götür Beni Gittiğin Yere Güler duman-bu devran GGüler duman-türkülerle gömün beni Gülşen kutlu-unutursun mihribanım İbrahim Erkal ---TUTAM YAR ELINDEN İbrahim Tatlıses - - Saclarını Yol Getir İbrahim tatlıses -mavi yelek ilkay - seher vakti çaldım yarin kapısını Kubat - Fincanin Etrafi Yesil Kubat - Yar Demedin Muazzez Ersoy - Dumanlı Dumanlı Muazzez Ersoy - İkimiz Bir Fidfanız Muazzez Ersoy - Şu Dağlarda Kar Olsaydım Neşet ertaş-gönül dağı Neşet ertaş-niye çattın kaşlarını Oguz Aksac - Adiyaman Belkıs özener - Sevemedim karagözlüm Sibel Pamuk - Gitme Turnam tabip sen elleme yarama Turkuler Sevdamiz - Daglar Kisimis Volkan Konak - Yarim Yarim Yavuz Bingol - Aglama Yar Aglama Yavuz Bingol - Baharim Sensin yavuz bingol - Ela Gozlum Yavuz Bingol - Gel Hele Yavuz Bingol - Kirmizi Gul Demet Demet Yavuz Bingol - Neredesin Sen Yavuz Bingol - Sari Gelin yavuz bingol - Sele Verseydim Yavuz Bingöl - Sarı Gelin Yavuz Bingöl - Neredesin Sen Yıldız Tilbe - Bir Güzelin Aşığıyım Yıldız Tilbe - Geleceğin Yok Yıldız Tilbe - Mecnunum Leylamı Gördüm Yıldız Tilbe - Nasıl Yar Yar Diyeyim Yıldız Tilbe - Taze Karlar Yağmış Yıldız Tilbe - Yarda Nem Kaldı Yıldız Tilbe - Geçti Dost Kervanı Zara - değme felek Zara - ey sevdiğim [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] İNDİR [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ALTERNATİF 1 [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ALTERNATİF 2 [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|