AdminNECO ..:: PATRON ::..
Mesaj Sayısı : 943 Kayıt tarihi : 24/11/10 Yaş : 53 Nerden : ALMANYA
| Konu: Ağustos Ayı En Çok İndirilen ve Dinlenen Hit Şarkılar - 2011 - 4 Alternatif C.tesi Eyl. 10, 2011 12:08 am | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Ağustos Ayı En Çok İndirilen ve Dinlenen Hit Şarkılar - 2011 - 4 Alternatif 1 Model - Yolun Başı (Radyo Edit) 2 Seksendört - Gözün Doysun 3 Selçuk Balcı - Deniz Üstünde Fener 4 Halil Sezai & Ömür Gedik - Paramparça 5 Sertap Erener - Bir Çaresi Bulunur 6 Amy Winehouse - Back To Black 7 Ozan Dogulu & Teoman - Koy Koy Koy 8 Nev - Yokum 9 Shakira & Pitbull & El Cata - Rabiosa 10 Gülşen - Sözde Ayrılık 11 Sezen Aksu - Unuttun Mu Beni 12 Uğur Işılak - Yatar Giderim 13 Inna & Flo Rida - Club Rocker 14 Cem Adrian - Yarim 15 İbrahim Tatlıses - Ne Faydası Var 16 Hülya Avşar - Geçmiş Olsun 17 Suavi - Tükenme 18 Swedish House Mafia - Miami To Ibiza 19 Gökçe - Tuttu Fırlattı 20 Bora Duran - Gül Senin Tenin 21 Murat Dalkılıç - Çatlat 22 Mustafa Ceceli - Şarkı 23 Nil - Hakkında Her Şeyi Duymak İstiyorum 24 Sinan Özen - Teesüf Ederim 25 Aydilge - Akıllı Bir Deli 26 Don Omar & Lucenzo - Danza Kuduro 27 Yıldız Tilbe - Oynama 28 Tuğba Ekinci - Yüz Derece 29 Hande Yener - Bana Anlat 30 Zakkum - Kale Değilsin 31 Pitbull & Ne-Yo - Give Me Everything 32 SeksenDört - Pert Oldu 33 Ajda Pekkan - Arada Sırada (Club Mix) 34 Duman - Helal Olsun 35 Ozan Dogulu & Atiye - Aşkistan 36 Gökhan Akar - Felsefe 37 Serkan Çağrı - Yan Bari 38 Deniz Seki - Aşk Müzikali 39 İçyüz & Şanışer - Yalnızmışım 40 Black Eyed Peas - Don't Stop The Party 41 Atiye - Güzelim 42 Ceynur - İstedim 43 Özgün - Sadece Arkadaşız 44 Gülben Ergen & Mustafa Sandal - Şıkır Şıkır [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] İNDİR [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ALTERNATİF 1 [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ALTERNATİF 2 [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ALTERNATİF 3 [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] şifre isterse, RAR ŞİFRESİ : msport
| |
|