AdminNECO ..:: PATRON ::..
Mesaj Sayısı : 943 Kayıt tarihi : 24/11/10 Yaş : 53 Nerden : ALMANYA
| Konu: TTnet Müzik - En Çok Dinlenen ve İndirilen Şarkılar Listesi (10 Aralık 2011) Çarş. Ara. 14, 2011 1:35 am | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] 1.Model - Pembe Mezarlık 2.Ferhat Göçer - Unutmuş Çoktan 3.Zakkum - Anason 4.Hadise - Aşk Kaç Beden Giyer 5.Halil Sezai Paracıkçıoğlu - Paramparça 6.Halil Sezai Paracıkçıoğlu - Sonbahar 7.Murat Boz - Geri Dönüş Olsa 8.Tan ft. Serdar Ortaç - Benim Gibi Olmayacak 9.Gülben Ergen -Tesadüf 10.Sıla - Boş Yere 11.Halil Sezai Paracıkçıoğlu - İsyan 12.Alişan ft. Demet Akalın - Melekler İmza Topluyor 13.Halil Sezai Paracıkçıoğlu - Olsun 14.Bülent Ersoy ft. Tarkan - Bir Ben Bir Allah Biliyor 15.Halil Sezai Paracıkçıoğlu - Duman 16.Rafet El Roman - Yanımda Kal 17.Öykü Gürman - Yalan Gözlerin 18.Ferhat Göçer - Mehtabın Rengi 19.Burcu Güneş - Oflaya Oflaya 20.Sezen Aksu - Vay 21.Ajda Pekkan - Arada Sırada 22.Don Omar ft. Lucenzo - Danza Kuduro 23.Bengü - Saat 03-00 24.Halil Sezai Paracıkçıoğlu- Yanıma Gel 25.Selim Gülgören - Cennet 26.Halil Sezai Paracıkçıoğlu - Seni Çektim İçime 27.Gökhan Tepe - Yalan Olur 28.Murat Boz - Kalamam Arkadaş 29.Jennifer Lopez - On The Floor 30.Model - Değmesin Ellerimiz 31.Mustafa Ceceli - Gidersen 32.Halil Sezai Paracıkçıoğlu - Sevda Tanrıçası 33.Sean Paul ft. Alexis Jordan - Got To Love You 34.Bora Duran - Gül Senin Tenin 35.Inna ft. Juan Mogan - Un Momento 36.Ayşe Özyılmazel - Sabıkalı 37.Tarkan - Benim Sadık Yarim 38.MFÖ - Hep Yaşın 19 39.Demet Akalın - Deliyim 40.Britney Spears - Criminal TTnet Müzik'te En Çok Dinlenen Şarkılardan oluşturulmuştur. Keyifli Dinlemeler. Turbobit indir [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Uploaded.to indir [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
| |
|