AdminNECO ..:: PATRON ::..
Mesaj Sayısı : 943 Kayıt tarihi : 24/11/10 Yaş : 53 Nerden : ALMANYA
| Konu: Damar Arabesk Güzel Seçmeler Perş. Ekim 06, 2011 1:55 am | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Not : Albüm Değildir Hepsi Seçme Şarkıdır.Her Linkte 8 Şarkı Vardır Keyifli Dinlemeler Adnan Şenses - Kavuşamadık Bergen - Onuda Yak Tanrım Ferdi Tayfur - Ölü Aşk Hakkı Bulut - Kul Hatasız Olmaz İbrahim Tatlıses - Akşamdan Akşama Müslüm Gürses - Yazıklar Olsun Orhan Gencebay - Seni Arıyorum Selahattin Özdemir - Ölürcesine [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Azer Bülbül - Yokluğun Acı Verir Bülent Ersoy - Deli Eder Beni Ferdi Tayfur - Seni Dilendim Gökhan Güney - Aşkımın Günahı Sensin Hakan Taşıyan - Bagışla Beni Müslüm Gürses - Ağlanmaz Mı Orhan Gencebay - Sevecekmiş Gibisin Selahattin Özdemir - Çıldırabilirim [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Azer Bülbül - Ben Seninle Mutluyum Bergen - Kadehlerden Sor Beni Erol Budan - Harebe Gönlüm Ferdi Tayfur - Yoksun Gökhan Güney - Bu Can Sensiz Yaşarmı Müslüm Gürses - Aşkın Şartı Ağlatmakmış Orhan Gencebay - Bir Görüşte Aşık Oldum Selahattin Özdemir - Aşkı Kim İcat Etti [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Azer Bülbül - Kimim Var Ferdi Tayfur - Ben Sadece Gökhan Güney - Bırakın Gözyaşım Sel Olsun Güllü - Oyuncak Gibi Hakan Taşıyan - Geleceği Yok Onun Hakkı Bulut - Taptım Müslüm Gürses - Aşığım Bir Kuluna Selahattin Özdemir - Mazilerde Ararsın [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Azer Bülbül - Yemin Ferdi Tayfur - Sanma Sana Dönerim Gökhan Güney - Bir Seni Düşündüm Birde Kendimi Hakan Gürses - Sen Emret Ben Öleyim Hakan Taşıyan - Ben Unutamam İbrahim Erkal - Unutmayacağım Müslüm Gürses - Yıkıldım Sevgilim Selahattin Özdemir - Bu Kadar Hiç Sevmedim [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|