AdminNECO ..:: PATRON ::..
Mesaj Sayısı : 943 Kayıt tarihi : 24/11/10 Yaş : 53 Nerden : ALMANYA
| Konu: Özgün Özgür Şarkılar Serisi Çarş. Ekim 12, 2011 10:04 pm | |
| Özgün Özgür Şarkılar SerisiArzu Şahin & Kıvırcık Ali - Yaşamdan Ölüme Çağrı Göztepe - Aşk (Radyo vers.) Efkan Şeşen - Olmuyor Eylem Aktaş - Dalga Kıran Fatih Kısaparmak - Niçin Benden Uzaktasın Fatih Kısaparmak - Yalanmıydı Grup Bemol - Gurbet Elde Yalnız Grup Yol Arkadaşları - Rüzgar Gülay - Gelmedin Ey Yar Hüseyin Karakuş - Adı Deniz Olmalı İlkay Akkaya - Ne Fayda Mazlum Çimen - Az Bana Gönder Sabahat Akkiraz - Yar Yar Sevinç Eratalay - Sevda Işıkları Suavi - Asla Volkan Konak - Mimoza Çiçeğim Yasemin Göksu - Gel Gönül Yuşa - Al Beni De Yanına Zülfikar Özer - Ben Gidersem Zülfü Livaneli - Güneş Topla Benim İçin [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Ahmet Kaya - Yüreğim Kanıyor Ali Ekber Eren - Gitme Nolur Arzu Aydın - Gözyaşların Bir Gün Diner Deniz Güney - Kırık Bir Şarkı Deniz Güney - Vurgundur Sevdam Eşref Ziya - Can Senindir Grup Bemol - Gelmedi Yarim Grup Şiar - Hücrem Gürcan Koç - Tutuldum Sana Kıvırcık Ali - Gül Tükendi Ben Tükendim Mazlum Çimen - Gittin Gideli Meçhul Şarkıcı - Ne Olur Gitme Onur Akın - Ben Yağmur Yüklü Bulutum Onur Akın - Yitik Sevda Selçuk Küpçük - Gelemem Ay Karanlık Servet Kocakaya - Sabahçı Uğur Işılak - Öldür Beni (slow mix. vers.) Umuda Ezgi - Akşamdan Akşama Yudum - Yanıyor Yüreğim Zülfü Livaneli - Saat Dört Yoksun [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|