AdminNECO ..:: PATRON ::..
Mesaj Sayısı : 943 Kayıt tarihi : 24/11/10 Yaş : 53 Nerden : ALMANYA
| Konu: Özgür Özgün Şarkılarımız Paz Kas. 27, 2011 12:25 am | |
| Şarkılar özgürlüktür, Dev özgün arşiv derlemesinini ilki sizlerle..100 mblık birbirinden ayrı partlarla çok güzel CDler yapabilirsiniz,,Herkese keyifle dinlemeler,, ------------------------------------------------------------------- Arzu Şahin & Kıvırcık Ali - Yaşamdan Ölüme Çağrı Göztepe - Aşk (Radyo vers.) Efkan Şeşen - Olmuyor Eylem Aktaş - Dalga Kıran Fatih Kısaparmak - Niçin Benden Uzaktasın Fatih Kısaparmak - Yalanmıydı Grup Bemol - Gurbet Elde Yalnız Grup Yol Arkadaşları - Rüzgar Gülay - Gelmedin Ey Yar Hüseyin Karakuş - Adı Deniz Olmalı İlkay Akkaya - Ne Fayda Mazlum Çimen - Az Bana Gönder Sabahat Akkiraz - Yar Yar Sevinç Eratalay - Sevda Işıkları Suavi - Asla Volkan Konak - Mimoza Çiçeğim Yasemin Göksu - Gel Gönül Yuşa - Al Beni De Yanına Zülfikar Özer - Ben Gidersem Zülfü Livaneli - Güneş Topla Benim İçin ------------------------------------------------------------------- [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ------------------------------------------------------------------- [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] En güzel özgünler gelmeye devam ediyor..Keyifli dinlemeler hepinize ------------------------------------------------------------------- Ahmet Kaya - Yüreğim Kanıyor Ali Ekber Eren - Gitme Nolur Arzu Aydın - Gözyaşların Bir Gün Diner Deniz Güney - Kırık Bir Şarkı Deniz Güney - Vurgundur Sevdam Eşref Ziya - Can Senindir Grup Bemol - Gelmedi Yarim Grup Şiar - Hücrem Gürcan Koç - Tutuldum Sana Kıvırcık Ali - Gül Tükendi Ben Tükendim Mazlum Çimen - Gittin Gideli Meçhul Şarkıcı - Ne Olur Gitme Onur Akın - Ben Yağmur Yüklü Bulutum Onur Akın - Yitik Sevda Selçuk Küpçük - Gelemem Ay Karanlık Servet Kocakaya - Sabahçı Uğur Işılak - Öldür Beni (slow mix. vers.) Umuda Ezgi - Akşamdan Akşama Yudum - Yanıyor Yüreğim Zülfü Livaneli - Saat Dört Yoksun ------------------------------------------------------------------- [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ------------------------------------------------------------------- [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ------------------------------------------------------------------- Ahmet Yılmaz - Gidenler Dönmüyor Geri Erdal Güney - Haberin Yok Erdal Güney - Hasret Başta Ergün Efe - Sevdiğin Kadarsın Eşref Ziya - Sensiz Grup Yol Arkadaşları - Sebebim Sensin Hakan Yeşilyurt - Yürek Çağrısı Hüseyin Ay - Kırıktır Yüreğim Hüseyin Turan - Ah Le Yar İlkay Akkaya - Ayrılık Şarkısı İlkay Akkaya - Sabahtan Uğradım İlkay Akkaya - Yüreğim Yollarda Metin Kemal Kahraman - Kaybolan Kentin Eskicisi Onur Akın - Gaybana Geceler Onur Akın - Zehir Gözlüm Şahan - Git Şahan - Yanarım Turabi Yıldırım - Yaralı Yavuz Bingöl - Geri Dön Yudum - Yaban Gülü ------------------------------------------------------------------- [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ------------------------------------------------------------------- [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ------------------------------------------------------------------- Ahmet Kaya - Yakarım Geceleri Cevdet Bağca - Söyleyemedim (Nikaribum Bejim) Edip Akbayram - Yaşamdan Ölüme Efkan Şeşen - Kırılmışım Eşref Ziya - Canım Ol Eşref Ziya - Kelebek Gibi Fatih Kısaparmak - Hayat Bana Yalan Söyledi Ferhat Tunç - Sen Ateş Ol Ben Yanayım Grup Kardelence - Denize Yakın Grup Yol - Dağlarım Grup Yorum - Yürek Çağrısı İlda - Yemin Etdim ( Küskünüm ) Mazlum Çimen - Değilmisin Mazlum Çimen - Hasretim Sana Metin Kemal Kahraman - Yapma Nurettin Rencber - Ayrılık Vakti Onur Akın - Bekle Bizi İstanbul Servet kocakaya - Garip Zülfü Livaneli - Sevda Değil ------------------------------------------------------------------- [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ------------------------------------------------------------------- [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] En güzel En kaliteli şarkılarla birlikteliğimiz devam ediyor... ------------------------------------------------------------------- Ahmet Kaya - Kum Gibi Ali Ekber Eren - Gök Görünmez Duvardan Arzu Şahin - Sus Arzu Şahin - Yalnızlığa Serenad Dila - Türkülerle Sevdim Seni Edip Akbayram - Beni Kör Kuyularda Grup Yağmur - Bir Umut Handan Aydın - Sevgi Yetmiyor İlkay Akkaya - Yalnızım Kubat & Yıldız Tilbe - Bugün Metin Kemal Kahraman - Deniz Koydum Adını Murat İnce - Bize Kalan Nurettin Rencber - Almanya Yolları Nurettin Rencber - Sus Onur Akın - Asi ve Mavi Selda Bağcan - Gülüşün Kalır Bende Seyhan Güler - Aklıma Sen Gelince Suavi - Yapayalnızım Şahan - Gidelim Karagözlüm Şahrud - Acıya Gülmek Uğur Işılak - Başımın Belası Umut Mürare - Güller Açmasada Zara - Beyaz Giyme Toz Olur Zülfü Livaneli - Leylim Ley ------------------------------------------------------------------- [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ------------------------------------------------------------------- [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ------------------------------------------------------------------- Kısa Bir Aradan Sonra Tekrar beraberiz..Dev seri devam ediyor.. ------------------------------------------------------------------- Ahmet Kaya - Arka Mahalle Ahmet Kaya - Doruklara Sevdalandım Ahmet Kaya - Nereden Bileceksiniz Ahmet Yılmaz - Ve Sen Gidiyorsun Ali Ekber Eren - Olmazı İsteme Arzu Şahin - Gözliyerem Arzu Şahin - Kara Sevda Cem Yıldız- Sevme Derler Bana Elif Altıntaş - Olmaz Yar Erdal Güney - Rüzgarım Ol Eşref Ziya - Sen İçimde Sevdasın Gülüm Fatih Kısaparmak - Az Bana Gönder Grup Mavi - Yitenlere Grup Mecaz - Can Yarim Grup Sentez - Düşürdün Aşkın Narına Murat İnce - Cekil Git Nurettin Rencber - Yaralı Gemi Özlem Özdil - Gönlüm Dağlara Özlem Özdil - Uzakların Türküsü Suavi - Yıllar Sonra Volkan Konak - Dido Volkan Konak - Herkesin Bir Derdi Var ------------------------------------------------------------------- [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ------------------------------------------------------------------- [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Başyapıtlara devam ediyoruz,Şarkılar özgürlüktür, özgürlük şarkılarımızdır... ------------------------------------------------------------------- Ahmet Kaya - Al Öfkemi Ahmet Yılmaz - Gecenin Bir Yarısında Ali Ekber Eren - Anlamadım Bu Ne Haldir Arzu Şahin - Karagül Aynur Haşhaş - Ağlama Yar Ağlama Buzuki Orhan Osman - Fırtına Eşref Ziya - Ne Hallerdeyim Fatih Kısaparmak - Ağlıyorsun Fatih Kısaparmak - Bu Dağ Ne Rüzgarlar Gördü Ferhat Tunç - Özlemin Dili Olsaydı Grup Kızılırmak - Gidemem Grup Yol Arkadaşları - Ağla Gürcan Koç - Gelincikle Kardelenin Aşkı İlkay Akkaya - Yarim Kazım Koyuncu - Dido Nana Nurettin Rencber - Karagül Nurettin Rencber - Yanımda Sen Nurettin Rencber - Yürürüm Onur Akın - Seviyorum Seni Süleyman Yıldız - Yoruldum Zara - Beni Unutma ------------------------------------------------------------------- [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ------------------------------------------------------------------- [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Özgürlük devam ediyor..Şarkılarımız susmuyor..Herkese keyifli dinlemeler... ------------------------------------------------------------------- Adile Yadırgı - Biz İkimiz Ahmet Şafak - Yenilgimiz Kutlu Olsun Cansu Koç - Kırmızı Buğday Cevdet Bağca - Meğerse Cevdet Bağca - Ömrümüz Cevdet Bağca - Yokluğun Ölüm Deniz Güney - Sürgün Eller Didar Şeşen - Bulutlar Selam Edin Ekrem Düzgünoğlu - Çalın Davulları Fatih Yaşar - Sirlarumi Söyledim Grup Kızılırmak - Bir Ay Doğar Grup Yol - Sarıl Kendine Gülten - Unutma Handan Aydın - Eyvah Kenan Vardık - Eyvah Ömrüm Mazlum Çimen - Gözlerin Var Mehmet Gümüş - Sevdacan Nurettin Rencber - Dokunma Kalsın Özlem Özdil - Deli Gönül Selçuk Küpçük - Monaroza Servet Kocakaya - Güleyşa Volkan Konak - Gelirmisin Benimle Yasemin Göksu - Aldı Gitti Yavuz Bingöl - Yarim Nerdesin Yılmaz Çelik - Sevdiğim Zülfü Livaneli - Karlı Kayın Ormanı Zülfü Livaneli - Neylersin ------------------------------------------------------------------- [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ------------------------------------------------------------------- [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Özgürlük için söylemeye devam ediyorlar.. ------------------------------------------------------------------- Arzu Şahin - Amed Burcu Karababa - Sen Gittin Ya Cevdet Bağca - Unutulursun Deniz Güney - Ciğer Parem Efkan Şeşen - Ah Yarası Erdal Akkaya -2008 - Vazgeçmem Ergün Efe - Bende Aşk Eşref Ziya - Ah Etme Ferhat Tunç - Hasretinle Tutuşurum Ferhat Tunç - Kırık Bir Şarkı Grup Göçebe - Serkeş Grup Kardelence - Divane Aşık Gibi Grup Kızılırmak - Gitme Grup Yağmur - Hasretim Mehmet Gümüş - Adı Yok Tesellinin ( Karama Yar ) Mehmet Gümüş - Hazan Yangınım Özlem Özdil - Küskün Yollar Özlem Özdil - Oy Dağlar Servet Kocakaya & İclal Aydın - Zor Günler Sevinç Eratalay - Benim Sevdam Sevinç Eratalay - Yalan Seyfi Yerlikaya - Perişan Suavi - Hasret Türküsü Volkan Konak - Ayşem Yasemin Göksu - Gül Kuruttum Zülfü Livaneli - Yanyana ------------------------------------------------------------------- [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ------------------------------------------------------------------- [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Ustadlar sahne alıyor şarkılarımız susmuyor.. ------------------------------------------------------------------- Ahmet Kaya - Giderim Ahmet Kaya - Öyle Bir Yerdeyim Ki Ali Asker - Metris'in Önü Banu Kırbağ - Akşamlar Cevdet Bağca - Gel Deniz Güney - Yıkıp Gittin Edip Akbayram - Nem Kaldı Efkan Şeşen - 9 6 Yollarında Eşref Ziya - Ağla Gülüm Eşref Ziya - Bir Garip Sevda Fatih Kısaparmak - Etme Bulursun Grup Dinmeyen - Hatırlayışlar Grup Sentez - Vazgeçme Grup Yağmur - Ben Giderim Grup Yol Arkadaşları - Olmaz Mı Gürcan Koç - Gözlerin Hep Aklımda Kazım Koyuncu - Ayrılık Şarkısı Mazlum Çimen - Işıklar Sönmesin Mehmet Gümüş - Korkarım Gideceksin Murat İnce - Sevdim Seni Nurettin Rencber - Ay Karanlık Gece Suavi - Kalanların Ardından Suavi - Yalı Çapkını Yavuz Bingöl - Sensiz Yapamam ------------------------------------------------------------------- [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ------------------------------------------------------------------- [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ------------------------------------------------------------------- | |
|