AdminNECO ..:: PATRON ::..
Mesaj Sayısı : 943 Kayıt tarihi : 24/11/10 Yaş : 53 Nerden : ALMANYA
| Konu: PowerTurk - Top 40 Listesi (11 Aralık 2011) Paz Ara. 11, 2011 8:55 am | |
| PowerTurk - Top 40 Listesi [ Aralik | 2. Dönem ] [ 2011 ] | Karışık Album İndir [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 900x350. | [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1086x860. | Müzik İndir - Mp3 İndir 01 - Gülben Ergen - Yarı Çıplak - Seyhan Müzik 02 - Yalın & Ozan Doğulu - Daha - DMC 03 - Murat Boz - Geri Dönüş Olsa - Dokuzsekiz 04 - Emre Aydın - Tam Dört Yıl Olmuş Dün - Sony Music 05 - Bengü - Saat 03:00 - Avrupa Müzik 06 - Gece - Yarım - Sony Music 07 - Hande Yener - Havaalanı - Poll Production 08 - Demet Akalın - Sabıka - Seyhan Müzik 09 - Zakkum - Anason - DMC 10 - Model - Pembe Mezarlık - DMC 11 - Emre Altuğ - Tek Aşkım - Dokuzsekiz 12 - MFÖ - Hep Yaşın 19 - DMC 13 - Rafet El Roman - Yanımda Kal - Emre Müzik 14 - Sezen Aksu - Vay - DMC 15 - Sıla - Boş Yere - Sony Music 16 - Mustafa Ceceli - Gidersen - DMC 17 - Tuğba Özerk - Aklımda Sen Varsın - Avrupa Müzik 18 - Hadise - Aşk Kaç Beden Giyer - Seyhan Müzik 19 - Gülben Ergen - Tesadüf - Seyhan Müzik 20 - Tan & Serdar Ortaç - Benim Gibi Olmayacak - Esen Shop 21 - Meyra - Konuşma - DMC 22 - Özgün - Sen ve Ben - Avrupa Müzik 23 - Multitap - Ben Anlarım - Lila Management 24 - Aydilge - Akıllı Bir Deli - Dokuzsekiz 25 - Ferhat Göçer - Unutmuş Çoktan - Emre Müzik 26 - Funda Arar - Anmam Adını - DMC 27 - Ümit Sayın & İzel - Tutun Ellerimden - Poll Production 28 - Hande Yener - Unutulmuyor - Poll Production 29 - Murat Boz - Kalamam Arkadaş - Dokuzsekiz 30 - Sibel Tüzün - Maalesef - Ossi Müzik 31 - Burcu Güneş - Oflaya Oflaya - GNL 32 - İ.Paydaş & M.Ceceli - Sensiz Olmaz Ki - DMC 33 - Cihan Güçlü - Seni Çok Özledim - Pasaj Müzik 34 - Seksendört - Şimdi Hayat - Poll Production 35 - Ozan Doğulu & Atiye - Aşkistan - DMC 36 - Nev - Yokum - Pasaj Müzik 37 - Çağrı - Bana Dokunma - Poll Production 38 - Sertab Erener - Bir Çaresi Bulunur - DMC 39 - Gökhan Özen - Nereye Kadar - DMC 40 - Berkay - Ele İnat - Poll Production [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Turbobit ile Dosya indirme: Yukarıdaki linke tıkladıktan sonra sağ altta "Normal İndirme"ye tıklayın ardından resimdeki kodları girip "İndir" butonuna basın. 60 saniye bekledikten sonra "Dosya indir"e tıklayın ardından indirme başlayacaktır. [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Uploaded.to ile Dosya indirme: Yukarıdaki linke tıkladıktan sonra Free Download'a tıklayın ve 12 saniye bekledikten sonra resimdeki kodları girmeniz gerekecek, kodlar düzgün bir şekilde yazıldıktan kısa bir süre sonra dosya indirme işlemi başlayacak. | |
|