AdminNECO ..:: PATRON ::..
Mesaj Sayısı : 943 Kayıt tarihi : 24/11/10 Yaş : 53 Nerden : ALMANYA
| Konu: Seçme Düet Parçalar ''7'' ALbüm C.tesi Kas. 27, 2010 11:14 am | |
| SevdaTreninin Arşivinden Seçme Düet Parçalar 1\ 50 MB
Ali Tekinture & Gülnaz - Ölüm Ölüm Öldum Burda Alp Arslan & Melda Kuyucu - Rüya gibi her hatıra Askin Nur Yengi & Rafet El Roman - Pesindeyim Asli Güngör & Ferhat Göcer - Cennet Asli Güngör & Ferhat Göcer - Kalp Kalbe Karsidir Atilla Kaya & Semiha Yanki - Saka yaptim Ayla Dikmen & Yaşar - Ilk ve Son Aşkım Sen Olacaksın Azer Bülbül & Ferah Sezer - Zararlı Çıktın Baha & Sema - Ihanet: SevdaTreni Bahadir Aydogan & Sibel Can - Böylemi olacakti Barim - Nar Tanesi Bedirhan Gökce & Muazzez Ersoy - Serseri
HOTFILE.COM
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Rar Şifresi : SevdaTreni
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
SevdaTreninin Arşivinden Seçme Düet Parçalar 2\ 52 MB
Bedirhan Gökce & Selda Bağcan - Beni Unutma Ben Deniz & Harun Kolçak - Biri var Burak Arslan & Ilayda - Seni Seviyorum Burhan Cacan & Ebru Yasar - Sus Deniz Erdogan & Yildiz Tilbe - Gidenmi sürgün kalanmi Eda & Metin Özülkü - Aramadin aylardir Eda & Metin Özülkü - Seninle olmak varya (DJ Bye...Ram Mix) ! Efe & Nuray Hafiftaş - Kör Kursun Erol Evgin & Seden Gürel - Bir Bakisin Yetti Faruk Demir & Gülsen Kutlu - Yesil Ordek Ferdi Tayfur & Sevcan - Yagmur gözyasim Ferdi Tayfur Ve Sevcan - Aksam Günesi
HOTFILE.COM
SevdaTreninin Arşivinden Seçme Düet Parçalar 3\ 54 MB
Ferhat Göçer & Emel Sayın Doymadım Sana Gökhan Özen & Sibel Can - Sevmekten kim usanir Gülay & Cem Okan - Gel istersen Gülay & Sarhuh Seydunay - İstanbul Ağlıyor Gürkan & Güllü - Söz verdim Habib - Yar dedim (Düet) Hakan Alkoc & Nuray Hafiftaş - Sustu yüregim Hakkı Bulut & Gamze Bulut - Bahtın Açık Olsun Hayrettin Tarhan & Havanur - Acma Buguen Perdeleri Yasayamam Hülya Avsar & Anna Vissi - Sevdim-by SevdaTreni Hüner Coskuner & Erol Büyükburç - Sevemem Intizar- Sinan Toprak - Soran Olmamis
HOTFILE.COM
SevdaTreninin Arşivinden Seçme Düet Parçalar 4\ 48 MB
Izel & Ercan - Sen benimdin Kenan Isik & Zerrin Özer - Senede bir gün Kıvırcık Ali & Arzu - Ağlar Oldum Kıvırcık Ali & Arzu - Yemen Leman Sam & Vedat Sakman - Herneyse Mehmet Sanli & Güler Işık - Cima Cima Meral & Zuhal - Seni asla Mert & Birsen Düet - Bebek Yüzlüm Mesut Gülsever & Vahide Harbellioglu - Bir Bakis Muazzez Abaci & Zeki Müren - Biz ayrilamayiz Murat Akgün & Gönül dilan - Her Biji Birati (Kardeşlik) Murat Gögebakan & Cansu Koc - Kendim ettim kendim buldum
HOTFILE.COM
SevdaTreninin Arşivinden Seçme Düet Parçalar 5\ 44 MB
Murat Kurşun - Ceylan - Kirve Düet Mustafa Sandal - Hatırla beni düet Mutaf & Gülay - Hükum Müjde & Emrah - Acim Sakli Müzeyyen Senar & Tarkan - Benzemez kimse sana Nazan Öncel & Tarkan - Nereye böyle Nuray Hafiftaş Mahsun Kırmızıgül - Leyli Leyli Düet Orhan Gencebay & Sibel Can - Sevmenin zamani Oya & Bora - Seni bana yazmislar Öykü Ve Berk - Evlerinin Onu Boyali Direk Pegy Zhna & Nikos Vertis - Eimaste xoria Ragip Savas & Janset - Yalnizim dostlarim (Neredesin Firuze)
HOTFILE.COM
SevdaTreninin Arşivinden Seçme Düet Parçalar 6\ 56 MB
Reyhan & Emin - Sucluyuz Sebnem & Fatih Kisaparmak - Seni seviyorum Sebnem Ferah & Teoman - Iki Yabanci(Duet) Seda Sayan & Ismail YK - Bebegim Sema & Baha - Ihanet-by SevdaTreni Seren Serengil - Dost bile kalamadik (Arapca duet) Serif Kayran & Türkü - Vah Mala Mine Vah Serif Kayran & Yıldız Tilbe - Yemin Var Sevgi Celebi & Cengiz Coskuner - Umutsuz ask Sevinc Eratalay & Kivircik Ali - Gülüm Sevingul Bahadir - Altin Hizma Sezen - Bir Daha Yok
HOTFILE.COM
SevdaTreninin Arşivinden Seçme Düet Parçalar 7\ 59 MB
Sezen Aksu & Snoop Dogg - Adi Bende Sakli Talha Bora Öğe & Orhan Ölmez - Hepsi Bir Talha Bora Öğe & İkbal Gürpınar - Korkmuyorum Seni Sevmekten Tarkan & Kibariye - Gülümse kaderine Timucin & Kibariye - Aglarim Tülay & Zerrin Özer - Ikimiz bir fidaniz Uğur Arslan - Ali Şan - Son Hıçkırık Ulas Ozdemir & Engin Aslan - Bir ay dogar ilk aksamdan geceden Yeliz - Dön Ne Olur (( Düet ))-by SevdaTreni Yücel Arzen & Devrim Gürenç - Ah YüceL Arzen & Devrim Kaya - Yarim Yarim Zerrin Özer & Kerim Tekin - Kar Beyaz Zülfü Livaneli & Sezen Aksu - Sürgün
HOTFILE.COM
| |
|