AdminNECO ..:: PATRON ::..
Mesaj Sayısı : 943 Kayıt tarihi : 24/11/10 Yaş : 53 Nerden : ALMANYA
| Konu: Ayrılık Şarkıları - 32 secme parca **tavsiye** Paz Haz. 12, 2011 10:42 pm | |
| Ayrılık Şarkıları - Seçme Şarkılar [Özel Albüm] [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Şarkı Listesi 01 - Ayna - Severek Ayrılanlar 02 - Ayşegül Aldinç - Beni Hatırla 03 - Beyaz Önlük - Gel Son Defa Sarıl Bana 04 - Burak Kut - Bebeğim 05 - Çelik - Bu Şehirde 06 - Esmeray - Unutma Beni 07 - Ferda Anıl Yarkın - Ayrılmayalım 08 - Ferhat Göçer - Yastayım 09 - Gökhan Kırdar - Yerine Sevemem 10 - Göktan - Sen 11 - Hakan Peker - Kolay Mı Unutmak 12 - İlhan İrem - Yazık Oldu Yarınlara 13 - Jale - Gidiyorsun 14 - Kayahan - Allah'ım Neydi Günahım 15 - Kazim Koyuncu - Gelevera Deresi ( Koyverdin Gittin Beni ) 16 - Kenan Doğulu - Günah Değil Mi Bana 17 - Murat Göğebakan - Ayyüzlüm 18 - Murat Kekilli - Bu Gece Aklıma Gelmeyecektin 19 - Nazan Öncel - Bu Havada Gidilmez 20 - Nilüfer - Haram Geceler 21 - Rafet El Roman - Sen Ve Ben 22 - Serdar Ortaç - Ne Olur Gitme 23 - Sezen Aksu - Geri Dön 24 - Soner Arıca - Ayrılık 25 - Şebnem Ferah - Hoşçakal 26 - Tarkan - Dön Bebeğim 27 - Teoman - Aşk Kırıntıları 28 - Yeşim Salkim - Son Bir Sigara İçelim 29 - Yıldız Tilbe & Deniz Erdoğan - Sürgün 30 - Yüksek Sadakat - Döneceksin Diye Söz Ver 31 - Zerrin Özer - Son Mektup 32 - Zuhal Olcay - Ayrılıkta Sevdaya Dahil [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|