AdminNECO ..:: PATRON ::..
Mesaj Sayısı : 943 Kayıt tarihi : 24/11/10 Yaş : 53 Nerden : ALMANYA
| Konu: Özgün & Slow :sizin icin sectiklerim Perş. Eyl. 08, 2011 1:19 am | |
| Hem Özgün Hem Slow..Özgün şarkıların güzelliğiyle birlikte duygusal şarkılar..Kaçırılmaması gereken bir çalışma.. Cansu Koç - Gurbet Cevdet Bağca - Al Ömrümü Efkan Şeşen - birde ay düşse Erdal Güney - Gecmisten Gelcege Eylem Akdaş - Yarim Şimdi Neredesin Eylül - Gesi Bağları Ferhat Tunç - Özlemin Dili Olsaydı Grup Yorum - Eylul Grup Yorum - Yoldaşım Vurulmuş Gülay - Gesi Bağları Gülay - Kalanların Ardından Hakan Yeşilyurt - Kent Yagmurlari İlkay Akkaya - Gidemem- Mehmet Yılmaz - Seni Çok Seviyorum Metin Kemal Kahraman - Deniz Koydum Adini Nurettin Rencber - Ayrilik Vakti Sadık Gürbüz - Öldürür Beni Selda Bağcan - Katip Arzuhali Yaz Yare Böyle Suavi - Hasret Türküsü Şükriye Tutkun - Gücüm Yetene Kadar Umut Altınçağ- Mevsimsiz kar Yeni Turku - Eski Asklar Ruyalarda Yasar Zülfü Livaneli - Gözlerin Ahmet Aslan - Tanimadigim Ten Ali Asker - Masmavi Gözlerin Olacak Bebeyim Ali Nafile- Gece Yolcusu Aysun Gültekin - Eledim Eledim Asker Eyledim [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|